Frakt
Vi sender varene gjennom pakkepost. Normal leveringstid er 1-5 virkedager på alle varer i nettbutikken, såfremt ikke noe annet fremgår av bestillingen. Posten gir deg beskjed når pakken kan hentes. Har du ikke fått hentelappen innen en uke etter at varene ble sendt fra vårt lager ber vi deg om å ta kontakt med posten, det hender pakkene blir liggende på postkontoret uten at kundene får beskjed.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert Kr 300,- for fraktkostnadene.

Fra kr 89,- i Frakt for alle ordre under 1000,-
Gratis frakt for alle ordre over 1000,-


For de som bor i nærheten av Stord kan varene hentes på butikk i Torget 8, 5417. Vennligst sende oss en melding om ønske varer og at du kommer til å hente den på en avtalt tid.
Kunder på Svalbard: Vi sender til hele landet, samt Svalbard. Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 220,- .

Betaling

Betaling er gjennom Paypal, Vipps og bankkonto. 

lagt til handlevogn